ReferenserVi, familjen Melltorn, har sedan många år (1999 första gången?) hyrt av Staffan och varit så nöjda. När vi började hyra var vi bara två. Nu är vi en familj med 2 barn (10 o 9 idag).

Staffan har alltid haft en lägenhet som passat våra behov, allt från det mysiga lilla kryp-innet under takåsarna till tre-rummaren med fantastisk balkong med underbar utsikt över Visbys takåsar och vidare ut över havet. Alla de lägenheter vi hyrt av Staffan har haft de bästa lägena innanför murarna i Visby.

Lägenheterna håller alltid en hög standard och är välutrustade samtidigt som de är mysiga och hemtrevliga med en genuin Visby atmosfär. Sist men inte minst så sköts allt det här av världens bästa hyresvärd Staffan, allt det praktiska kring uthyrningen vad gäller nycklar/betalning/städning osv fungerar hur smidigt som helst.

Så länge vi fortsätter att komma till Gotland kommer vi att hyra av Staffan – och det tycker vi att alla andra bör göra också!!
Hälsningar från Lena och Mats

——————————————————————————————

Dear Staffan!
We really enjoyed our stay in your apartment in Visby in August. The views were fantastic, the flat had a real welcoming and warm feeling, and it was exactly so peaceful as we had hoped!
We hope we left in in a good condition – and that we will be coming back to stay there again really soon.

With very best regards
Jonathan Blanchard Smith, London

——————————————————————————————

Vi tillbringade nyåret 2013/14 i det fantastiska huset på Bredgatan som ligger innanför murarna i Visby. Vi fick ett trevligt bemötande av Staffan. Huset är stort med en smakfull inredning av nytt o gammalt. Vi ”mös” på kvällarna vardagsrummet med en brasa när vi inte samlades i det fullt utrustade köket för att laga god mat.
Vi hade också en SPA avdelning där vi bubblade i badet med många ljus.

Jag skulle vilja säga att huset omfamnade oss! Och nästa besök så ringer vi såklart Staffan!

Lena o Christer, Maud o Kjell, från Sköndal

Hyr Stuga eller lägenhet i Visby