FAQ

Alla hus och lägenheter ligger i Visby innerstad och är mycket smakfullt inredda. De ligger i lugna men centrala delar av innerstaden. Alla är utrustade för självhushåll och ni håller med lakan och handdukar själva om inget annat bestämts.

Dock finns linne finns att hyra för 250 kronor per person om ni förbeställer det.

Är det något speciellt ni vill ska finnas så hör gärna efter med mig.

Bytesdag är söndagar.

Vid bokning betalar ni en handpenning på 2000 kronor inom sju dagar. Resterande hyra samt städdepositionen på 2000 kronor betalas sex veckor före ankomst. Tänk på att alltid meddela mig då ni gör era insättningar. Städdepositionen betalas tillbaka kontant eller via Swish vid avresan då ni lämnar nycklarna och städningen är genomförd.

Jag tillhandahåller slutstädning av er lägenhet om ni så önskar. Meddela mig i god tid så ordnar jag med det.

Tänk på att boka flyg- eller båtbiljetter tidigt då det under högsäsong snabbt blir fullbokat.

Här kan ni boka biljetter:

Destination Gotland

Uthyrningen sker till personer som uppskattar lugn och ro samt tar ansvar för sig själva och visar hänsyn och respekt för andra. Därför tillåter jag ingen som helst övernattning av utomstående gäster eller störande musik. I innerstaden bor man nära sin granne och behöver visa stor hänsyn när det gäller ljudnivåer alla tider på dygnet.

Jag har haft lägenhetsuthyrning i Visby sedan 1995 och har alltid strävat efter att ge bästa möjliga boende till rimligt pris.

Jag eftersträvar också att göra mina lägenheter så miljövänliga som möjligt. Självklart så källsorteras våra sopor och hoppas att ni också vill göra det. Nu är också alla boenden uppvärmda av fjärrvärme. Såpa och vinäger används som främsta rengöringsmedel. Kom gärna med konkreta förslag hur vi kan bli ännu bättre.

Vill ni semestra på Gotland under vinterhalvåret så har jag bra lågsäsongspriser.

Kontakta mig gärna för mer information.

Välkomna!

Hälsningar från Staffan med familj

Under Almedalsveckan hänvisar vi till www.kinbergsplats3.se

fos