• Apgränd

  Apgränd

  Ett mycket charmigt hus från 1734 i innerstaden med egen privat trädgård i det omtyckta kvarteret Djurriket. Lagom för en liten barnfamilj eller ett par. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >

 • Bredgatan

  Bredgatan

  En stor och representativ och lyxig villa på 180 kvadratmeter i innerstaden. Villan är i två plan med fyra sovrum. Tre badrum. Källare med eget spa och tvättstuga. Stor balkong i söder/västerläge med lounge-möbler. Trädgård med utemöbler och grill. Perfekt för stor familj upp till åtta personer, som gillar att laga mat och att umgås. Egen parkering på gården. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Trean övre plan

  Kinbergs plats- Trean övre plan

  Oslagbar lägenhet med panoramautsikt över innerstaden och havet. Anrik advokatbyrå mitt i innerstaden som nu är ombyggd till tre rum och kök med stor balkong i västerläge. 4-5 pers. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Trean nedre plan

  Kinbergs plats- Trean nedre plan

  En fräsch trerumslägenhet i markplan för familj upp till sex personer mycket centralt i innerstaden. Havsutsikt från ett sovrum.Tillgång till en underbar trädgård på drygt 400 kvadratmeter där du ser hela Visby och en obruten havsutsikt. Dubbelsängar i sovrummen. Bäddsoffa i vardagsrummet. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >

 • Annexet

  Annexet

  Mitt i innerstaden finns denna en tvåa med barkök och fantastisk utsikt över havet. Standarden matchar vilket bra hotell som helst på Gotland. Perfekt för familj upp till fyra personer. Tillgång till en underbar trädgård på 400 kvadratmeter. Dubbelsäng i sovrummet och bäddsoffa i vardagsrummet. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >