• Apgränd

  Apgränd

  Ett mycket charmigt 1700-talshus i innerstaden med egen privat trädgård i omtyckta kvarteret Djurriket. Lagom för en liten barnfamilj eller ett par. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >

 • Bredgatan

  Bredgatan

  En stor och representativ villa på 180 kvadratmeter i innerstaden. Villan är i två plan med fyra sovrum. Tre badrum. Källare med eget lyxigt spa och tvättstuga. Stor balkong i söder/västerläge med lounge-möbler. Trädgård med utemöbler och grill. Perfekt för stor familj upp till åtta personer, som gillar att laga mat och att umgås. Egen parkering på gården. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Trean

  Kinbergs plats- Trean

  Oslagbar lägenhet med panoramautsikt över innerstaden och havet. Anrik advokatbyrå mitt i innerstaden som nu är ombyggd till tre rum och kök med stor balkong i västerläge. 4-5 pers. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Tvåan

  Kinbergs plats- Tvåan

  En fräsch tvårumslägenhet i markplan för ett par eller familj upp till fyra personer mycket centralt i innerstaden. Tillgång till en underbar trädgård på drygt 400 kvadratmeter där du ser hela Visby och en obruten havsutsikt. Dubbelsäng i sovrummet. Bäddsoffa i vardagsrummet. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >

 • Annexet

  Annexet

  Mitt i innerstaden på Kinbergs plats finns även en tvåa med barkök och fantastisk utsikt över havet. Standarden matchar vilket bra hotell som helst på Gotland. Perfekt för familj upp till fyra personer. Tillgång till en underbar trädgård på 400 kvadratmeter. Dubbelsäng i sovrummet och bäddsoffa i vardagsrummet. Trådlöst Wi-fi.

  Läs mer >