• Apgränd

  Apgränd

  Ett mycket charmigt 1700-talshus i innerstaden med egen privat trädgård i omtyckta kvarteret Djurriket. Lagom för en liten barnfamilj eller ett par. Detta hus är bokat hela tiden fram till sista maj 2020, men har flera lediga veckor under sommaren.

  Läs mer >

 • Bredgatan

  Bredgatan

  Stor representativ villa (180 kvm) i innerstaden. Villan är i två plan med fyra sovrum. Tre badrum. Källare med eget lyxigt spa. Stor balkong med lounge-möbler. Trädgård med utemöbler och grill. Perfekt för stor familj upp till åtta personer, som gillar att laga mat och att umgås.
  Lediga veckor under hösten och vintern 2019-2020.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Trean

  Kinbergs plats- Trean

  Anrik advokatbyrå mitt i innerstaden som nu är ombyggd till tre rum och kök med stor balkong i västerläge. Oslagbar panoramautsikt över innerstaden och havet. 4-5 pers. Många lediga veckor finns under våren och försommaren 2020.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Tvåan

  Kinbergs plats- Tvåan

  En fräsch lägenhet i markplan för ett par eller familj upp till fyra personer mycket centralt i innerstaden. Tillgång till en underbar trädgård på 400 kvadrat.

  Läs mer >

 • Annexet

  Annexet

  Mitt i innerstaden på Kinbergs plats finns även en tvåa med barkök och fantastisk utsikt över havet. Standarden matchar vilket bra hotell som helst på Gotland. Perfekt för två till fyra personer. Tillgång till en underbar trädgård på 400 kvadrat. Ledig från och med juni 2020.

  Läs mer >