• Apgränd

  Apgränd

  Ett mycket charmigt 1700-talshus i innerstaden med egen privat trädgård i omtyckta kvarteret Djurriket. Lagom för en liten barnfamilj eller ett par. Varför inte ta en långhelg eller en vecka bara till att strosa runt i Visby i vinter eller möta våren? Vecka 30 och 32 är redan bokade.

  Läs mer >

 • Bredgatan

  Bredgatan

  Stor representativ villa (180 kvm) i innerstaden. Villan är i två plan med fyra sovrum. Källare med eget lyxigt spa. Stor balkong med loungemöbler. Trädgård. Perfekt för stor familj upp till åtta personer, som gillar att laga mat och att umgås.
  Vecka 30 och 32 är bokade redan.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Trean

  Kinbergs plats- Trean

  Anrik advokatbyrå mitt i innerstaden som nu är ombyggd till tre rum och kök med stor balkong i västerläge. Oslagbar panoramautsikt över innerstaden och havet. 4 pers.
  Vecka 30, 32 och 34 är bokade redan.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Tvåan

  Kinbergs plats- Tvåan

  En fräsch lägenhet i markplan för ett par eller familj upp till fyra personer mycket centralt i innerstaden. Tillgång till en underbar trädgård på 400 kvadrat.
  Denna lägenhet är bokad under hela vinterhalvåret men finns tillgänglig igen sommaren 2018. Vecka 32 är bokad redan.

  Läs mer >

 • Annexet

  Annexet

  Mitt i innerstaden på Kinbergs plats finns även en tvåa med barkök och fantastisk utsikt över havet. Standarden matchar vilket bra hotell som helst på Gotland. Perfekt för två till fyra personer. Tillgång till en underbar trädgård på 400 kvadrat.
  Vecka 30 och 32 är redan bokade.

  Läs mer >