• Apgränd

  Apgränd

  Ett mycket charmigt 1700-talshus i innerstaden med egen privat trädgård i omtyckta kvarteret Djurriket. Lagom för en liten barnfamilj eller ett par.

  Läs mer >

 • Bredgatan

  Bredgatan

  Stor representativ villa (180 kvm) i innerstaden. Villan är i två plan med fyra sovrum. Tre badrum. Källare med eget lyxigt spa och tvättstuga. Stor balkong med lounge-möbler. Trädgård med utemöbler och grill. Perfekt för stor familj upp till åtta personer, som gillar att laga mat och att umgås.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Trean

  Kinbergs plats- Trean

  Oslagbar panoramautsikt över innerstaden och havet. Anrik advokatbyrå mitt i innerstaden som nu är ombyggd till tre rum och kök med stor balkong i västerläge. 4-5 pers.

  Läs mer >

 • Kinbergs plats- Tvåan

  Kinbergs plats- Tvåan

  En fräsch lägenhet i markplan för ett par eller familj upp till fyra personer mycket centralt i innerstaden. Tillgång till en underbar trädgård på 400 kvadratmeter där du ser hela Visby och en obruten havsutsikt. Utemöbler och grill. Dubbelsäng i sovrummet. Bäddsoffa i vardagsrummet.

  Läs mer >

 • Annexet

  Annexet

  Mitt i innerstaden på Kinbergs plats finns även en tvåa med barkök och fantastisk utsikt över havet. Standarden matchar vilket bra hotell som helst på Gotland. Perfekt för två till fyra personer. Tillgång till en underbar trädgård på 400 kvadratmeter med utemöbler och grill.

  Läs mer >